Vad ingår i priset?

Leveransbeskrivning

Svenska LjusneHus

Vi söker Sveriges bästa småhussäljare!

Vi är i full färd med att bygga upp ett återförsäljarnät med Sveriges bästa småhussäljare. Vår ambition är att öka våra marknadsandelar och stärka vår position. Därför har vi tagit fram ett nytt huskoncept som bygger på traditionella svenska hus.

» Vi söker dig som vill:

  • Sälja ett attraktivt koncept med svenska traditionella hus
  • Jobba i en organisation med mycket nytänkande
  • Ha tuffa utmaningar
  • Ge dina kunder bästa tänkbara stöd och service under hela processen

Vi ser helst att ni driver egna företag som samarbetar nära oss. Är du en vinnare som gillar att jobba självständigt, är du välkommen att kontakta oss!

Skicka ditt cv till: info@ljusnehus.se

Efterfrågan på hus fortsätter att öka. För att möta efterfrågan söker vi nu hussäljare. Vi söker hungriga säljare runt om i Sverige. Arbetet innebär att som egen företagare marknadsföra och sälja Svenska HusFabrikens produkter samt upphandla lokala entreprenörer. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team även om det är du som ensam driver försäljningen i ditt närområde.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet. Du ska vara en driven säljare med stort ordningssinne samt kundfokuserad med hög servicenivå genom hela byggprocessen, från offert till kundens inflyttning. Har du dessutom erfarenhet av projektledning och ett kontaktnät med entreprenörer ser vi det som en extra merit.

Vi tror att du är i åldern 25 år och uppåt, nyfiken och hungrig på nya utmaningar, älskar att lösa problem och har lätt att ta människor. Arbetstempot kan ibland vara högt med många bollar i luften varför vi gärna ser att du är stresstålig, kan prioritera och hugga i där det behövs. Jobbet innebär en del arbetstid på kvällar/helger.

Tycker du att detta låter intressant vill vi att du skickar in ditt CV till oss via mail – info@ljusnehus.se.

Välkommen!

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och förändringar.