Att bygga ett modulhus - så gör vi på hustillverkare Ljusnehus

Svenska LjusneHusInomhus i skydd mot väder och vind bygger vi hela ditt hus innan det lämnar vår husfabrik.

»Husets olika moduler monteras och tar form - ett modulhus föds. 

Hus som skall stå ute bygger vi inne, det minskar risken för fukt. Vi är en hustillverkare som valt att bygga ditt hus inomhus, för att fullt ut undvika risken för t ex fuktangrepp. Vi bygger alla delar till husets skal och monterar ihop dem till moduler eller sk volymer som sedan emballeras noggrant. Därefter transporterar vi det i till din tomt. På plats monterar vi huset på grunden och lägger på yttertaket. Du kan med andra ord bjuda in till taklagsfest på en gång. Med en trygg emballering lastas modulerna ut från fabrik och upp på lastbilar.

Vad ingår i priset?

Leveransbeskrivning

» När du ska göra ditt livs affär och bygga hus, ger vi dig ett fast pris

Vi kan inte påverka räntan eller vilken tomt du väljer. Men tack vare vår byggmetod som ger oss full kontroll erbjuder vi ett fast pris.

Väl på plats monteras modulerna till ett tätt hus på en dag. Sedan är det dags för dig att börja med inredning (eller en entreprenör som du valt)

» En bra metod när man Bygger Hus

Vi strävar efter att bygga friska hus och samtidigt tänka på miljön. Utöver de miljövinster du gör i ditt hus, ger dessutom vår byggmetod mindre materialspill, mindre avfallshantering samt färre transporter. Ända sedan starten har vi varit övertygade, genom att bygga hela hus inomhus, kan vi effektivisera processen och tillverka bostäder med hög kvalité.

Välkommen in i värmen, välkommen till hustillverkare LjusneHus.
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och förändringar.